Mijn aanbodvoedingsadvies is maatwerk

 

Snap je niet waarom je maar niet afvalt terwijl je in jouw ogen toch zo gezond bezig bent? Of voel je je al een tijdje moe en lusteloos en begrijp je maar niet hoe dat komt? Ik zoek graag samen met jou naar de oorzaak én de oplossing.

Ieder mens is anders, dus elk voedingsadvies is maatwerk. Daarom zal ik je tijdens ons eerste gesprek veel vragen stellen. Vragen over je eetgewoontes, je gezondheid, je medische gegevens en natuurlijk wil ik weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Vervolgens bespreken we samen hoe we die wensen in vervulling kunnen laten gaan. Eigen verantwoordelijkheid staat daarbij voorop. Want jij bent degene die actie gaat ondernemen, die patronen gaat doorbreken en aanpassingen gaat maken. Je zal merken dat dat echt niet altijd heel grote aanpassingen hoeven te zijn. Juist kleine aanpassingen hebben vaak een groot effect.

Juist kleine aanpassingen hebben vaak een groot effect.

Na dit eerste gesprek geef ik een persoonlijk advies en bepalen we samen de inhoud van het vervolgtraject. Hoe lang dit traject duurt, verschilt per persoon. Belangrijk om te onthouden hierbij is dat het veranderen van gewoontes en het aanleren van een gezond leef- en voedingspatroon een proces is. Geef jezelf dus de tijd om te ontdekken, te ervaren en te voelen wat aanpassingen en veranderingen met je doen.

 
image Totaal pakket

Totaal pakket

lees verder

image Uitgebreide voedingsanalyse

Uitgebreide voedingsanalyse

lees verder

image Vegan switch

Vegan switch

lees verder

image Health check

Health check

lees verder

 
 
 
 

Nieuwsbrief aanmelden

Contact Info

Carla Jansen-Duker
Food & Body Voedingsadvies
Tel: 06-17354458
Email: foodandbody@gmail.com
Gediplomeerd gewichtsconsulent
Steenhoffstraat 58, 3764 BM Soest
(KvK nr.32127963 te Amersfoort)