PRIVACY EN COOKIEVERKLARING

 

Food & Body is een eenmanszaak en is als volgt te bereiken:

Post-/Vestigingsadres  : Leeuwenkamp 2, 3829GK Hooglanderveen/ Steenhoffstraat 58, 
Postcode   : 3829 GK Hooglanderveen /3764 BM Soest 
Plaats  : Amersfoort KvK nr. : 32127963 
BTW nr.   : NL191963197B02 
Telefoonnummer   : 06 173 544 58 
e-mail   : foodandbody&gmail.com 

In deze privacyverklaring informeer ik je hoe FOOD&BODY persoonsgegevens verwerkt en gebruikt.

FOOD&BODY respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van de website.

Ik draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die jij mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van FOOD&BODY. Wees je er dus van bewust dat FOOD&BODY niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van FOOD&BODY

 

PERSOONSGEGEVENS

  • - Jouw voor- en achternaam;
  • - Jouw adresgegevens;
  • - Jouw telefoonnummer;
  • - Jouw e-mailadres
  • - jouw gegevens van de zorgverzekeraar
  • - Jouw IP-adres;
  • - Jouw geboortedatum;
  • - Persoonsgegevens  telefonisch, digitaal, in correspondentie, nieuwsbrief, aanvraag telefoongesprek contacten

 

GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS

FOOD&BODY verwerkt  gevoelige persoonsgegevens over klanten, tenzij dit bij wet is bepaald, deze gegevens actief door jou aan mij zijn verstrekt of jij hiervoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegevens. Indien dit in belang is van de begeleiding/behandeling, leg ik de volgende bijzondere persoonsgegevens vast:

  • -       Gezondheid;
  • -       Godsdienst of levensovertuiging;
  • -      Huisarts/ of andere zorginstellingen

 

VERWERKING PERSOONSGEGEVENS

Ik kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van FOOD & BODY en/of omdat je deze zelf (bijvoorbeeld  door het invullen van het online contactformulier) verstrekt.

De doelen van de gegevensverwerking met bijbehorende grondslagen zijn:

WKKGZ

De BGN-gewichtsconsulent valt niet onder de Wkkgz.

Beroepsgeheim

Voor mij als coach geldt op grond van de beroepscode en het wettelijk geregeld medisch beroepsgeheim een geheimhoudingsplicht

 Voor het afhandelen van jouw betaling;

Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst

Voor het verzenden van een nieuwsbrief en/of reclame

Omdat jij toestemming hiervoor hebt gegeven

Om contact met je te kunnen opnemen (telefonisch, schriftelijk, e-mail, Whatsapp), indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren

Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst

Om te kunnen voldoen aan de belastingwetgeving

Op basis van een wettelijke plicht

Om goederen en diensten bij je af te leveren;

Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst

 

HOE LANG JOUW GEGEVENS BEWAARD WORDEN

Food&Body bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Ik hanteer de volgende bewaartermijnen:

  • gedurende de looptijd van een opdracht en zoveel langer als noodzakelijk is voor bijvoorbeeld een lopende opdracht;
  • in elk geval niet langer dan een jaar indien er geen opdracht/overeenkomst is gesloten.

 

PERSOONSGEGEVENS

TERMIJN

REDEN

Jouw bedrijfsnaam

7 jaar (Belastingwetgeving)

Voor het afhandelen van jouw betaling

Jouw KvK-nummer

7 jaar (Belastingwetgeving)

Voor het afhandelen van jouw betaling

Jouw voor- en achternaam

1 jaar na afronding van de overeenkomst

Zodat ik eventuele gegevens van jou terug kan vinden

Jouw adresgegevens

1 jaar na afronding van de overeenkomst

Zodat ik eventuele gegevens van jou terug kan vinden

Jouw telefoonnummer

1 jaar na afronding van de overeenkomst

Zodat ik eventuele gegevens van jou terug kan vinden of contact met je kan opnemen na het invullen van een online contactformulier

Jouw e-mailadres

Zolang je ingeschreven staat voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief

Zodat ik jou kan informeren of contact met je kan opnemen na het invullen van een online contactformulier

 

GEGEVENS DELEN

Food&Body verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Met de volgende derden deelt Food& Body

gegevens: Website provider -Bank - Boekhouding

 

GEGEVENS AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door FOOD &BODY in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

INDIENEN KLACHT

FOOD & BODYwil er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat de dienst niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

COOKIES

Een cookie zorgt ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die FOOD& BODY gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.

 

SOCIAL MEDIA BUTTONS

Op de website van FOOD & BODY zijn social media buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook, Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Instagram respectievelijk zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst.  Ik heb daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Instagram  (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

 

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser

 

SMARTPHONE

Verder maak ik nooit gebruik van een onbekende en/of open-toegankelijke Wifi. Mijn laptop is vergrendeld met een sterk wachtwoord en mijn I-phone is  vergrendeld met een pincode

Nieuwsbrief aanmelden